Hej Verden!

Hej Verden!

For nylig sad jeg med en iskold Tequila Sunrise i hånden og kiggede ud af vinduet. Efter et par glas af den lækre gyldne drik bliver jeg forvandlet til den vildeste filosof. Men jeg lover ikke at kede jer med alt for filosofiske tanker – de giver ikke så meget mening i ædru lys.

Men der i vindueskarmen med min drink gik det op for mig, at jeg virkelig havde lyst til ar åbne en blok. Eftersom jeg gang på gang lover mig selv at leve bare en smule mere spontant, besluttede jeg, at jeg måtte gøre det.

Så her er jeg. Med en blog. Og jeg aner ikke, hvor jeg vil hen med det. Jeg kan love jer, at der foregår nogle skøre ting inde i mit hoved, og jeg vil meget gerne forsøge at dele dem med jer alle sammen – uden at skræmme jer væk. Derudover vil jeg rigtig gerne dele denne del af mit liv. Om 105 dage står jeg med en flot rød og hvid hue på hovedet og et spritnyt eksamensbevis i hånden. Jeg er kun (næsten) 19 år gammel, men indeni føler jeg mig stadig som en skræmt 1.g’er. Med andre ord, skal det nok blive spændende at følge mig ud i den store vide verden – helt alene.

Og hvis vi lader dette indlæg fortsætte med at handle om mig (jeg lover, at det blive kort), kan jeg fortælle, at jeg hedder Stine og bor i Vejle. Egentlig ville jeg helst bo i London, for der er ingen by, jeg er mere forelsker i end den. Jeg bruger ret meget tid med mine veninder, hvor vi jævnligt vender op og ned på verdenssituationen – ofte med et fyldt glas og en pose chips inden for rækkevide.
Jeg elsker musik, og er fuldt ud overbevist om, at min opgradering til Spotify Premium er den bedste beslutning, jeg længe har taget. Jeg opdaterer min twitter mere end jeg tjekker min facebook, jeg er enormt dårlig til at parkere, jeg har ingen stedsans og har en del udfordringer mht. min øje-hånd-koordination.

Resten lover jeg at komme med senere.
That is all.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hej Verden!